Erhvervsrejser

Lad os være din rejsepartner på din erhvervsrejse

Læn jer trygt tilbage, nyd turen og fokusér på erhvervsrejsens egentlige formål, uanset om rejsen centrerer sig om kreative ideprocesser, strategiudvikling, evaluering af interne processer eller noget helt fjerde.
Med Dalhoff Travel som rejsepartner slipper I for unødige bekymringer! Vi planlægger rejsen fra start til slut og holder jer opdaterede, hvis der er nogle ændringer.

Vi planlægger efter jeres ønsker

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt går efter planen, når I skal af sted på jeres erhvervsrejse. Derfor sætter vi hos Dalhoff Travel en ære i at planlægge alting korrekt helt ned til mindste detalje, således at turen forløber gnidningsfrit, og at jeres rejse stemmer overens med jeres ønsker og formål.

Vi sørger for det hele - bilen holder klar til dig, hotellet er booket, så du skal blot koncentrere dig om rejsens faglige indhold.

Har I særlige ønsker om vinduespladser på flyveturen, størrelse på lejebil, madpræferencer på restauranter eller andre essentielle informationer, gemmer vi dem til næste rejse, så vi gang på gang kan sørge for, at rejsen opfylder netop jeres behov. Det kan også være, at dit firma har særlige ordninger i form af et Preferred card til biludlejning, eller I gør brug af Frequent Flyer-cards – hertil gemmer vi jeres informationer, så de ikke er nødvendige at oplyse næste gang, I rejser med os.


VI STÅR ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE

Med Dalhoff Travel står vi til rådighed på jeres erhvervsrejse alle ugens dage. Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at vejlede jer, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål i forbindelse med rejsen. Vi sætter en ære i at være jeres personlige rejseagent, som altid står klar til at hjælpe jer - og er jeres sikre valg som rejsepartner.

Vi har den nødvendige viden til din rejse på tværs af landegrænserne og holder dig opdateret, hvis du skal have særlige visa eller andre tilladelser i forbindelse med din rejse. Vi er dertil fuldt opdateret på rejserestriktionerne og andre særlige forhold.

Lad os være din rejsepartner på din næste erhvervsrejse!


KONTAKT OS

ERHVERVSREJSER

Vi tager os af alle de praktiske forberedelser og skaffer samtidig fordelagtige priser, når der skal bookes fly, hotel og bil til din næste erhvervsrejse.

KONFERENCE- & MESSEREJSER

Vi sørger for at sammensætte et program, passer til lige netop jeres ønsker og behov samtidig med, at vi booker fly, hotel m.m. til fordelagtige priser.

GRUPPEREJSER & STUDIETURE

Vi tilbyder grupperejser til næsten hvilken som helst destination i verden. Om I ønsker at komme til de mere traditionelle storbyer ellerudforske noget mere uberørt - så kan vi sammensætte jeres drømmerejse.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram