Grupperejser & Studieture

Uanset om I ønsker at rejse sammen på grupperejse, firmaets teambuildings tur, klassen studietur eller lignende, er vi klar til at planlægge jeres næste grupperejse eller studietur!

Vi tilbyder grupperejser til næsten hvilken som helst destination i verden. Vi har gennem mange år arrangeret rejser til alle storbyer i Europa, men også oversøiske destinationer er populære rejsemål.

Gennem vores mange år i branchen har vi opbygget et netværk med agenter og samarbejdspartnere, som forstår hvad vi stiller af krav til vores rejser - og vi ved, at de leverer varen.

Har jeres sportshold kvalificeret sig til at skulle af sted til turneringer andre steder i verden, eller skal jeres virksomhed afsted på inspirationstur, står vi meget gerne for at arrangere jeres grupperejse.

Til jeres grupperejse står vi for hele planlægningen med fly, transfers og hotel. Har I særlige behov for eksempelvis træningsområder, øvelokaler eller andre faciliteter, hjælper vi også gerne med dette. Har I dertil aktiviteter som sightseeing eller middage på programmet, sørger vi for at inkludere det i planlægningen og har selvfølgelig også forslag til spændende attraktioner eller gode restauranter i området.


Studieture – en oplevelse for livet

Studieturen er en vigtig del af de unges studietid, og hos Dalhoff Travel har vi god erfaring med at arrangere studieture. Vi arrangerer blandt andet studieture for gymnasier, handelsskoler, ungdomsskoler og højere læreanstalter, til destinationer i hele verden.

Studieturen er noget helt særligt, og noget, der for de fleste, står tydeligt i hukommelsen. Derfor er det også vigtigt for os at sørge for, at I kan fokusere på at få de gode oplevelser med hjem.

Jeres uddannelseshold, forening, virksomhed eller afdeling kan udforske verdenshjørnerne med et fagligt formål med en studietur. Vil I som arkitektvirksomhed eksempelvis ud at opleve Roms smukke arkitektur, eller skal verdens kulinariske specialiteter udforskes af personalet i jeres restaurant- eller hotelvirksomhed? Så er studierejsen en oplagt rejsetype for jer.

Til jeres studie- eller grupperejse, vil vi lære jer at kende som kunder, så vi bedst muligt kan opfylde jeres ønsker til rejsen – og fremtidige rejser.

Vi glæder os til at planlægge jeres næste grupperejse!


KONTAKT OS

ERHVERVSREJSER

Vi tager os af alle de praktiske forberedelser og skaffer samtidig fordelagtige priser, når der skal bookes fly, hotel og bil til din næste erhvervsrejse.

KONFERENCE- & MESSEREJSER

Vi sørger for at sammensætte et program, passer til lige netop jeres ønsker og behov samtidig med, at vi booker fly, hotel m.m. til fordelagtige priser.

GRUPPEREJSER & STUDIETURE

Vi tilbyder grupperejser til næsten hvilken som helst destination i verden. Om I ønsker at komme til de mere traditionelle storbyer ellerudforske noget mere uberørt - så kan vi sammensætte jeres drømmerejse.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram