Konference- & messerejser

Vi er eksperter i at skræddery konference- og messerejser

Skal I afsted på konference- eller messerejse, står vi hos Dalhoff Travel klar som jeres rejsepartner. Vi arrangerer rejsen fra start til slut ved hjælp fra vores professionelle samarbejdspartnere i hele verden.

Vi sørger for at finde frem til de optimale forhold til jeres deltagelse på konferencer eller messer, så I får de bedste betingelser for en god og velgennemført deltagelse.

Vi arrangerer ture overalt i verden og sørger for alle de nødvendige tiltag. Har I særlige ønsker eller behov, sørger vi også for at have det med i planlægningen, så I er sikret en tryg og god rejse.

Rejs i Danmark – og resten af verden

Foregår jeres rejse indenrigs, vil vi finde de bedste overnatningsmuligheder tæt på konference- eller messecentret – hvad enten konferencen eller messen foregår centralt i storbyen eller længere ude af byen.

Går turen til udlandet, finder vi branchens bedste hoteller og står naturligvis til jeres rådighed ved spørgsmål om transport og logistik. Vi arrangerer ture til messer rundt omkring i hele verden, og vores eksperter står altid klar med de nødvendige informationer i forbindelse med rejsen.


JERES BEHOV I FOKUS

Skræddersyede rejser til jeres behov
Hos Dalhoff Travel sørger vi for at sammensætte et program, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. I slipper for bekymringerne, når vi sørger for at booke rejsen med alt, hvad det indebærer, så I uforstyrret kan fokusere på formålet med konferencen eller messen.

Hotelfaciliteterne skræddersys efter jeres behov og vi sørger for, at stedet har de nødvendige konference- eller mødelokaler til rådighed efter jeres ønsker. Har I brug for AV-udstyr i forbindelse med præsentationer, ønsker I at afholde en middag, eller har I andre særlige ønsker til rejsen, står vi naturligvis også klar med hjælp til planlægningen af dette. På den måde er I sikret, at der er styr på tingene til jeres messe eller konference – og I skal blot koncentrere jer om det faglige.

Vi har mange års erfaring i branchen, og med det følger et bredt kendskab til mange interessante destinationer rundt omkring i verden. Vi kender lokalområderne og ved, hvor I får de bedste rammer om jeres konference eller messe.

Vi er jeres professionelle rejsepartner
Vi har de nødvendige informationer til din rejse, hvis I skal rejse udenrigs og holder jer ajour, hvis I skal bruge særlige visa eller andre tilladelser i forbindelse med rejsen. Vi er dertil helt opdateret på rejserestriktionerne i udlandet i forhold til den aktuelle situation og andre relevante forhold.

Med os som rejsepartner kan I derfor føle jer trygge!

Vi glæder os til at planlægge jeres næste konference- eller messerejse.


KONTAKT OS

ERHVERVSREJSER

Vi tager os af alle de praktiske forberedelser og skaffer samtidig fordelagtige priser, når der skal bookes fly, hotel og bil til din næste erhvervsrejse.

KONFERENCE- & MESSEREJSER

Vi sørger for at sammensætte et program, passer til lige netop jeres ønsker og behov samtidig med, at vi booker fly, hotel m.m. til fordelagtige priser.

GRUPPEREJSER & STUDIETURE

Vi tilbyder grupperejser til næsten hvilken som helst destination i verden. Om I ønsker at komme til de mere traditionelle storbyer ellerudforske noget mere uberørt - så kan vi sammensætte jeres drømmerejse.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram