Om Dalhoff Travel

Tilgængelighed, tryghed og ansvarlighed

Dalhoff Travel har eksisteret siden 2007. Sammen har vi over 100 års erfaring i at skræddersy rejser til individuelle erhvervsrejsende og grupperejser.
Vi sætter en ære i personlig rådgivning, og når vi har fundet frem til jeres behov, går vi i gang med at planlægge forløbet ned til mindste detalje, således I kan have fokus på rejsens formål.

Vi vil være jeres personlige rejseagent

Hos Dalhoff Travel bestræber vi os på at være jeres personlige rejseagent. Vi går altid det ekstra skridt det kræver, for at I som kunde kan mærke, at vi er med som rejsemakker på hele turen. Skulle der opstå akutte, uforudsete udfordringer før eller efter afrejse, står vi til rådighed gennem vores hotline.
Vi har sammen mange års erfaring og et stort kendskab til branchen. Derfor kan vi tilbyde fordelagtige priser, uden at gå på kompromis med den personlige service.

Vi planlægger rejsen ned til mindste detalje, så I blot skal koncentrere jer om at nyde turen.

Vi finder den rette løsning til netop jer.


Et solidt netværk

Vi har opbygget et solidt netværk i hele verden, som gør, at vi kan minimere jeres spildtid og rejseomkostninger, samtidig med at vi kan tilbyde fordelagtige priser på flybilletter, hoteller og billeje via vores netværk.
Ved at bruge os som jeres rejsearrangør, sparer I ikke blot tid, men også penge. I kan derfor trygt overlade planlægningen og reservationen af jeres næste rejse til os.

Tilgængelighed – I får høj personlig service – 24/7
Tryghed – Professionelle medarbejdere hjælper jer hele vejen
Ansvarlighed – Jeres rejse er vores ansvar


BOOK ET MØDE

Kontakt os

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

TINA DALHOFF


- DIREKTØR -

JOAN R. MEINCHE


- REJSEKONSULENT -

Tina Pellarin Scott


- REJSEKONSULENT -

Mette Sixtus


- REJSEKONSULENT -

Lærke Barslund


- REJSEKONSULENT -

Susanne B. Hansen


- BOGHOLDER -

DET SIGER VORES KUNDER

Kooperationen

Vi oplever Dalhoff Travel som en kompetent og fleksibel samarbejdspartner som er god til at matche vore ønsker til programindhold og faciliteter i forhold til skiftende grupper af rejsende.
Bureauet er til rådighed hvis noget skulle ske undervejs og altid meget hjælpsomme.
Deres motto kunne være – Rejs med et smil

Susanne Westhausen, Direktør

Ulfoss Plastic

Dalhoff Travel er meget flexibel , hurtig  respons, nem hot-line”

Ulfoss Plastic

Michael Steinlein

Vi er et lokalt gospelkor i Holbæk som besluttede sig for at arrangere en korrejse til Island. Sammen med et ”søsterkor” fra Hillerød samlede vi knapt 50 personer der skulle med.

Udfordringerne var mange og økonomien meget lille, derfor valgte vi at konsultere Dalhoff Travel. Tina tog opgaven meget seriøst og fandt hele tiden nye muligheder ud fra de rammer vi havde til rådighed.

Korets drømme, ønsker og krav var store og ikke alt var i overensstemmelse med hvad der var realistisk muligt, men igen blev der lyttet til os, vi blev guidet og efter mange snakke og justeringer (forårsaget af os), fandt vi en form som opfyldte det bedste resultat vi kunne skabe.

Dalhoff Travel havde arrangeret en rejsepakke, der trods få penge, overraskede os alle i en meget positiv retning. Spisestederne, maden, turene, guiden, ja selv vandrehjemmet som vi fra start var meget skeptiske omkring, vi var jo en gruppe, ikke helt unge mennesker, der nu skulle prøve at bo på vandrehjem, men det var helt fantastisk og passede gruppen rigtig fint.

Sammenholdt med vore musiske koroplevelser, det kulinariske og de fantastiske dejlige ture, så oplever jeg stadig at deltagerne taler om, ……dengang vi var på Island.

Jeg anbefaler Dalhoff Travel til alle i mit netværk, så har du brug for en personlig vejledning, at der bliver lyttet til det du ønsker, og være sikker på at det der er aftalt bliver leveret, så ring til Tina!

Michael Steinlein, Korleder i UpRising

Møbeltransport Danmark Fine Art Logistics

Møbeltransport Danmark, Fine Art Logistics er utrolig glade for samarbejdet med Dalhoff Travel. Vi har gennem årene altid fået den bedste service og forståelse for vores særlige behov og krav til produktet.
Både vores egne medarbejdere og vores kunder, der rejser på bookinger gennem Dalhoff Travel, har kun gode erfaringer, og det gør vores hverdag meget nemmere

Elisabeth Gram Christensen, General Manager

KONTAKT

Dalhoff Travel A/S
Havnepladsen 6,2
4300 Holbæk
Tlf: +45 59 44 40 26
Info@dalhoff-travel.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram